8 localități din județ, fără cazuri Covid. Municipiul Suceava coboară în zona galbenă, cu 2,93 cazuri la mia de locuitori. Incidența la mia de locuitori pe fiecare localitate din județ în parte (tabel)

Conform distribuției cazurilor Covid-19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 unități administrativ teritoriale 8 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 10 au câte un caz în evoluție, 29 au sub cinci cazuri în evoluție, 33 au sub zece cazuri în evoluție iar 34 au peste zece cazuri în evoluție.

La data prezentului comunicat în județul Suceava sunt 1453 cazuri de infecție Covid -19 în evoluție. Numărul total de persoane testate până în prezent este de 89340, în ultimele 24 de ore fiind testate 238 de persoane.

La data prezentului comunicat se află în carantină 647 persoane. În izolare la domiciliu se află 436 de persoane.

Prezentăm în cele ce urmează un tabel cu incidența cazurilor la mia de locuitori pentru fiecare unitate administrativ  teritorială din județ, în ultímele 14 zile. De remarcat că în municipiul Suceava, conform situației prezentate de Direcția de Sănătate publică a coborât incidența cazurilor pe ultimele 14 zile din zona roți în zona galbenă, înregistrându-se  o rată de infectare la mia de locuitori de 2,93.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *