8 Martie

Câte concentrări de forțe, câte înverșunări, câte priviri încrâncenate, câte lupte s-au dus pentru ultimele buchete de trandafiri, lalele, de frezii ori de modeste zambile, dinaintea florăreselor nepregătite pentru un asemenea asalt care a durat până aseară târziu!

Ce bătălii minunate s-au dat și pe lumină și pe întuneric,  până la ultimul buchet de flori  pe la garden show-uri, pe la florării, pe la tarabe, pe la colțurile de stradă, până la ultima redută!

Și toate aceste mișcări de trupe  au fost pornite de un noian  de oameni fără pregătire prealabilă, fie aceștia bătrâni sprijiniți în cârje, bărbați trecuți de a doua tinerețe, soți devotați, amanți înfocați, tineri îndrăgostiți, adolescenți îmbujorați, elevi  respectuoși, copii minunați ai unor mame la fel de minunate.  

Un atac spectaculos la tarabele cu  flori s-a petrecut aseară, iar dacă luptele care s-au dat pentru a vă dovedi dragostea pe care v-o purtăm au fost sau nu încununate de succes, dumneavoastră veți hotărî!

La mulți ani fetelor! Mamă, soție, bunică, străbunică, soră, iubită, verișoară, prietenă, colegă, doamnă învățătoare, ocrotitoare ale noastre începând din prima zi!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *