Mopan Suceava
Politica

800 de oameni prezenți la întâlnirea cu Gheorghe Șoldan și primarul Eduard Wendling, la Păltinoasa. „I-am îndemnat să-mi fie alături pe 9 iunie, pentru a-l trimite acasă pe cel care i-a amăgit de prea mulți ani cu declarații de dragoste false pentru bucovineni și pentru Bucovina”

Aproximativ 800 de persoane au participat sâmbătă după-amiază, la căminul cultural din Păltinoasa, la întâlnirea cu primarul Eduard Wendling și echipa PSD Suceava, unde s-a discutat despre viitorul localității lor.

Deputatul Gheorghe Șoldan, candidat PSD la președinția Consiliului Județean Suceava, a transmis că numărul celor prezenți a fost atât de mare încât o bună parte dintre ei au urmărit discuția de afară, din fața căminului.

„Le-am mulțumit pentru prezență și i-am mulțumit înainte de toate lui Eduard pentru că a ales să facă parte din echipa mea, recunoscându-le celor prezenți că am luat cel mai bun primar de la liberali.

Un primar care a rezolvat problema iluminatului public, a podurilor și podețelor din comună, care a renovat dispensarele, a asigurat un sistem performant de siguranță publică, reducând numărul infracțiunilor, și a betonat 50% din drumurile comunale.

Ar fi finalizat lucrările la 100% dintre drumuri dacă nu ar fi fost necesară modernizarea rețelei de apă, care a fost preluată subdimensionată.

Astăzi, la Păltinoasa, oamenii au apă chiar și 48 de ore fără curent electric”, a transmis Șoldan.

Vorbind despre Eduard Wendling, Șoldan a mai spus că acesta are deja un proiect pentru asfaltarea celorlalte drumuri comunale și urmează să semneze contractul pentru finanțare.

„Important este și faptul că după foarte mulți ani de așteptare, în care au avut primăria într-o sală de sport, locuitorii comunei Păltinoasa au aflat că în sfârșit proiectul primarului Wendling pentru un sediu nou a primit undă verde și în curând vor începe lucrările.

L-am sprijinit și eu, și echipa PSD, pentru că actualul președinte al Consiliului Județean a ignorat pur și simplu ani la rând comunitatea condusă până nu de mult chiar de un primar liberal.

Păltinoasa este un exemplu de administrație publică performantă, iar Eduard Wendling un primar devotat comunității sale”, a mai transmis Gheorghe Șoldan.

Acesta le-a mulțumit oamenilor din Păltinoasa pentru primirea caldă și i-a îndemnat să-i fie alături pe 9 iunie, pentru a-l trimite acasă pe cel care i-a amăgit de prea mulți ani cu declarații de dragoste false pentru bucovineni și pentru Bucovina.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *