ActualitateCultural

8322 VIZITATORI, RECORD DE PARTICIPARE LA MUZEUL SATULUI BUCOVINEAN LA ”LUME, LUME… HAI LA TÂRG!”

Directorul General al Muzeului Bucovinei, Constantin-Emil Ursu, a anunțat că anul acesta evenimentul ”Lume, lume… hai la târg!” a avut un număr record de vizitatori, comparativ cu toate celelalte evenimente care s-au desfășurat până acum în incinta Muzeului Satului Bucovinean.
”Anul trecut, la Târgul Meșterilor Populari au participat 80 de meșteri. Au fost 4700 de vizitatori, iar suma totală încasată din biletele vândute a fost de 13.149 lei. Anul acesta, au fost peste 100 de meșteri și expozanți și au intrat în Muzeul Satului Bucovinean, în cele trei zile ale manifestării ”Lume, lume… hai la târg!” un număr de 8322 de vizitatori. Suma încasată din vânzarea biletelor a fost de 24.364 lei.”
Directorul Muzeului Bucovinei, Constantin-Emil Ursu, a apreciat faptul că la debutul noului format al principalului eveniment de vară din Muzeul Satului Bucovinean, manifestarea a avut un atât de mare succes. ”Atât prezența meșterilor populari, a expozanților cât și cea a producătorilor tradiționali dar și spectacolele ce au fost oferite publicului, la care se adaugă prețul special de vizitare a târgului, precum și publicitatea făcută evenimentului de către Muzeul Bucovinei au făcut ca acesta să se bucure de o prezență record pentru acest tip de manifestare. Nu putem decât să mulțumim publicului nostru, participanților, dorindu-ne ca și edițiile viitoare să se bucure de același interes”, a transmis Constantin-Emil Ursu.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *