Actualitate

94 pacienți Covid-19 internați la Spitalul Județean, 55 pacienți cu coronavirus și 6 suspecți internați la Spitalul municipal Rădăuți

Astăzi, 02.07.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, situația epidemiologică se prezintă astfel:

  • în autoizolare la domiciliu 3125 de persoane
  • în carantină instituționalizată 6 persoane
  • 30319 de persoane ieșite din autoizolare
  • 3113 de persoane ieșite din carantină instituționalizată.

Conform situației întocmită de către D.S.P. Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3469 persoane declarate vindecate.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

În ultimele 24 de ore au fost internate in spitalul județean 10 persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 28 de persoane.

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 466 pacienți, și anume 94 pacienți Covid-19 și 372 pacienti nonCovid,  iar în secția ATI sunt internați un număr de 9 pacienți, din care 1 ventilat.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 55 de pacienți Covid- 19 și 6 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Conform bazei de date privind numărul de cazuri în evoluție la nivelul unităților administrativ teritoriale, la data prezentă din cele 114 unități administrativ teritoriale 56 nu înregistrează niciun caz în evoluție, 49 au sub cinci cazuri în evoluție, 5 au sub zece cazuri în evoluție iar 4 unități administrativ teritoriale au peste 10 cazuri în evoluție

            In cursul zilei de 02 iulie 2020 politistii au desfasurat activități in context Covid 19, fiind verificate cu privire la respectarea măsurilor si interdictiilor impuse 2605 de persoane și 13 societăți  comerciale, fiind aplicate 9 sanctiuni contraventionale in valoare de 6.000 lei. Datele înscrise în prezentul comunicat sunt din situațiile oficiale întocmite și transmise de instituțiile competente.

            Instituția Prefectului- Județul Suceava adresesază sucevenilor un îndemn la responsabilitate, să respecte, în continuare, normele de igienă și de distanțare socială/fizică recomandate de către specialiști.

            Vă rugăm să conștientizați că cea mai sigură cale de a ține sub control răspândirea COVID 19 este reducerea la minimum a riscului de expunere la noul coronavirus.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *