957 suceveni s-au vaccinat ieri anticovid. De mâine debutează în județ acțiunea de vaccinare a personalului din învățământ. Până acum s-au înscris pentru vaccinare 200 cadre didactice

Direcția de Sănătate Publică Suceava a anunțat că  în cursul zilei de ieri 22 februarie. a.c s-au vaccinat în județul Suceava împotriva Sars-Cov2  957 persoane (327 doza I si 630 doza a II-a), distribuția pe centre de vaccinare fiind următoarea:

 – Spitalul  Județean Suceava – 416;

 – Spitalul Municipal Fălticeni – 114;

 – Spital Municipal Câmpulung Moldovenesc – 6;

 – Spitalul Municipal Rădăuți – 101;

 – Spitalul Orășenesc Gura Humorului – 96;

 – Spitalul Orășenesc Siret – 60;

 – Spital Vatra Dornei – 30;

 – Sala de sport Colegiul Stefan cel Mare Suceava – 42;

 – Sala de sport Școala Gimnazială Miron Costin Suceava – 36;

 – Sala de  sport Colegiul Dragoș Vodă Câmpulung Moldovenesc – 30;

 – Incinta parcului ZOO Rădăuți – 16;

 – Căminul Cultural Alexandru Arșinel Dolhasca – 10.

 Până în momentul de față, în total, în județul Suceava s-au vaccinat împotriva Sars-Cov2 24.378 persoane cu doza I si 16.888 persoane cu doza a II-a. Pentru data de 23 februarie a.c. pe raza județului Suceava sunt programate 681 persoane în vederea vaccinării împotriva Sars-Cov2 (dintre care 232 pentru prima inoculare si 449 pentru rapel).

DSP a anunțat de asemenea că începând de mâine 24 februarie a.c. debutează acțiunea de vaccinare a cadrelor didactice din județul Suceava. Pentru această acțiune au fost, în municipiul reședință de județ dedicate centrele de vaccinare de la  Colegiul Național Stefan cel Mare și Scoala  Școala Gimnazială Miron Costin. Până astăzi s-au înscris pentru vaccinare aproximativ 200 cadre didactice.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.