A accidentat conducătoarea auto și o fetiță de 6 ani și a fugit de la fața locului. Șoferul care a produs accidentul s-a întors la locul impactului cu o mașină de ocazie

La 20.11.2018, ora 12.41, în timp ce conducea autoutilitara într-o curbă pe DJ 178A, între localitățile Mihoveni și Costâna, un bărbat de 54 de ani, din comuna Frătăuții Noi, a pătruns ușor pe contrasens, ocazie cu care, a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar de o femeie de 30 de ani din orașul Cajvana, după care a plecat de la faţa locului şi a parcat autovehiculul în localitatea Costâna, revenind la locul accidentului cu un autoturism de ocazie.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto și a unei minore de 6 ani, din orașul Cajvana, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *