A băut erbicid și spirt încercând să-și pună capăt zilelor, un bărbat din Vulturești

În după-amiaza zilei de ieri 05.04.2019, ora 19.02,  prin SNUAU 112, o femeie din satul Hreațca, comuna Vulturești, a sesizat că fiul său, în vârstă 35 de ani, a băut otravă cu voind să se sinucidă.

Din verificările făcute de polițiști s-a stabilit că bărbatul a fost plecat în timpul zilei la un teren agricol pentru efectuarea unor munci agricole și revenind la domiciliu, în jurul orei 18.00, a mers  în grajdiul de vite, unde avea un recipient în care se afla erbicid, pe care l-a băut cu tendința de a se sinucide.

La fața locului a fost prezent și un echipaj de la ambulanță care a preluat bărbatul, transportându-l la Spitalul Municipal Fălticeni pentru acordare de îngrijiri medicale fiind diagnosticat cu tentativă de suicid – intoxicație voluntară cu erbicid și etanol, fiind transportat ulterior la Spitalul Județean Suceava.

Mama bărbatului a declarat că fiul său este luat în evidența medicului de familie cu boli psihice își ia tratamentul regulat, dar nu a mai avut astfel de tentative până acum.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *