A cerut polițiștilor să prindă hoțul dar a intrat în belea când în magazin aceștia i-au găsit țigări și băutură de contrabandă, la Vatra Modoviței

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 07.30, polițiștii Secţiei nr. 14 Poliţie Rurală Vama aflați în executarea serviciului de patrulare pe raza Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama, au fost sesizaţi de către un patron de local din comuna Vatra Moldoviței, despre faptul că în noaptea precedentă, autori necunoscuți au pătruns în incinta societății comerciale pe care o administrează și au sustras o sumă de bani, precum și articole de încălțăminte.

Bărbatul  a declarat ca în interiorul magazinului, sub o tejghea, avea o sumă mică de bani care i-ar fi fost sustrasă, constatând totodată că din magazin au fost luate mai multe bunuri care însumează valoarea de aproximativ 1500 lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,furt calificat”.

În timpul cercetării locului faptei au fost identificate în interiorul magazinului mai multe pachete de țigarete, de provenienţă ucraineană, 224 pachete de țigări marca Marble fără timbru fiscal și acte de proveniență, cu o valoare de piață de aproximativ 1232  lei, precum și 9 recipiente din sticlă de plastic a câte un litru fiecare, fără a fi inscripționate sau imprimate timbru fiscal, cu o valoare de 270 lei, cu privire la care proprietarul nu a putut oferi mai multe detalii. ”Greu de crezut însă ca aceste produse de contrabandă să fi fost aduse de hoți la schimb cu bunurile sustrase…”, comentează purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală  pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.

De asemenea s-a dispus confiscarea țigaretelor de contrabandă, de provenienţă extracomunitară precum și confiscarea a 9 litri alcool.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *