A fost reluat traficul de țigări cu drona pe relația Ucraina – Climăuți. Două colete cu 1250 de pachete de țigări au picat din cer aproape sub ochii polițiștilor

 

 

La sfârșitul acestei săptămâni, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret au sesizat, pe direcția localității Climăuți, un zgomot produs de un aparat de zbor de mici dimensiuni, specific unei drone, care a traversat frontiera din Ucraina în România.

S-a procedat la monitorizarea traseului aparatului de zbor şi cercetarea zonei, fiind descoperite, în zona de frontieră, două colete cu țigări de proveniență ucraineană. S-a luat măsura informării autorităților ucrainene despre eveniment, în vederea cercetării în comun a cazului.

În urma inventarierii coletelor, a rezultat cantitatea de 1.250 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 14.600 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

În cauză, poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, precum și pentru depistarea persoanelor implicate în activitatea infracțională, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *