A fost trimisă către CNAIR scrisoarea de intenție privind realizarea Drumului Expres Suceava-Botoșani

La o zi după întâlnirea avută ieri de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, la Consiliul Județean Botoșani, astăzi a fost trimisă către CNAIR scrisoarea de intenție privind realizarea Drumului Expres Suceava-Botoșani.

O delegație a Consiliului Județean Suceava, formată din  vicepreședintele CJ Suceava Cristi Crețu, secretarul general Petru Tănase, directorul DJDP Mihaela Anchidin și consilierul președintelui CJ Suceava Viorel Serdenciuc, ca membri ai echipei tehnice care va elabora documentația pentru protocolul de colaborare cu județul Botoșani a avut, joi, o întâlnire cu reprezentanți ai administrației județene Botoșani, la o zi după ce președinții CJ Suceava și CJ Botoșani au convenit să colaboreze pentru mai multe investiții.

Astfel, s-a redactat și transmis la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR o scrisoare de intenție semnată de președinții CJ Suceava și CJ Botoșani și de primarii municipiilor reședință de județ prin care se solicită acordul CNAIR în vederea începerii procedurilor pentru realizarea Drumului Expres Suceava-Botoșani având la bază parteneriatul existent între cele patru entități administrative.

După primirea acordului CNAIR vor fi organizate ședințele de Consilii Județene Suceava și Botoșani și ale Consiliilor Locale Suceava și Botoșani pentru aprobarea parteneriatului prin care se va realiza Studiul de Fezabilitate pentru Drumul Expres Suceava-Botoșani.

”Este nevoie de susținerea unui ritm susținut pentru ca acest proiect să se realizeze cât mai repede. Nicio zi nu trebuie pierdută în realizarea proiectelor de infrastructură rutieră de mare viteză de care duce lipsă această zonă a Moldovei din județele Botoșani și Suceava.”, a transmis președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *