A furat 1000 de lei din casa cumnatului, a negat acuzațiile dar a fost prinsă, eveniment în comunitatea de romi de la Voitinel

Miercuri seară, pe la ora 22.30, Secţia 4 Poliţie Rurală Gălăneşti a fost sesizată prin 112 de către Ionuț B., de 25 ani, din comuna Voitinel, cu privire la faptul că s-a produs un furt din locuința sa .

În urma deplasării la domiciliul reclamantului, în zona locuită preponderent de cetățeni de etnie romă,  polițiștii au aflat de la reclamant că, cumnata sa, Georgiana B. de 32 ani, a pătruns în jurul orei 20:00 în imobilul său loc din care i-a sustras suma de circa 1.000 lei.

Georgiana B. nu a recunoscut inițial  că i-ar fi sustras vreun bun lui Ionuț B., spunând că acesta are un conflict mai vechi cu ea și cu soțul său care acum este încarcerat în Penitenciarul Botoșani.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că Ionuț B., împreună cu soția lui au fost plecați la muncă pe parcursul zilei de 14 iulie, iar în jurul orei 20.00 Georgiana B. a pătruns în locuința acestora,  folosind o cheie care era ascunsă în partea de sus a ușii de intrare în imobil, iar din casă  a furat  suma de bani menționată anterior.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de ,,furt calificat”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *