Administratie

A început reabilitarea spitalului din Vicovu de Sus, o investiție de 3,69 milioane de lei

Primăria orașului Vicovu de Sus a anunțat că au fost începute lucrările de reabilitare a spitalului din localitate.

Într-o postare publicată la sfârșitul acestei săptămâni pe pagina de facebook a Primăriei, se arată că au demarat lucrările la spitalul din Vicovu de Sus în cadrul investiției „Reabilitare, modernizare și extindere unitate medico-socială în Orasul Vicovu de Sus”

Astfel, unitatea medicală va fi reabilitată și modernizată. Mai mult de atât, structura de rezistență a mansardei, care este din lemn acum, va fi înlocuită cu o structură metalică, mult mai rezistentă. De asemenea, se face și o extindere parter pentru zona administrativă – bucătărie, sala de mese, vestiare, depozitare.

Potrivit comunicatului publicat, clădirea va fi împărțită astfel:

La parter vor fi amenajate sala de așteptare, sălile de consultații și tratament, sala de mese, bucătăriile și camera de recreere. Etajul I va găzdui 6 saloane, o rezervă și camera de recreere.

La mansardă vor  fi amenajate de asemenea 3 saloane și o rezervă.

Vor fi amenajate și grupuri sanitare la fiecare nivel iar ca element de noutate, va fi instalat un lift pentru a transporta mai ușor bolnavii.

În unitatea sanitară vor putea fi găzduiți un număr maxim de 29 pacienți.

Valoarea contractului este de 3.691.444,62 lei, executantul lucrării fiind SC Mateo Rustic Construct SRL.

În fotografiile puse la dispoziție de Primăria Vicovu de Sus  este prezentată clădirea, așa cum va arăta aceasta la finalizarea investiției, precum și situația actuală a lucrărilor.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *