A luat calul și a plecat abandonând căruța în drum! Soluția găsită de un căruțaș prins și amendat pentru că circula cu atelajul prin municipiul Suceava

Un eveniment care este amuzant la prima vedere, dar care contravine prevederilor legale, a fost făcut public de către viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, pe contul său de socializare.

”Săptămâna aceasta, a fost depistat un cetățean pe raza municipiului, str. 6 Noiembrie, circulând cu căruța în care avea deșeuri voluminoase.
Colegii de la Poliția Locală au recurs la aplicarea unei sancțiuni, o amendă în valoare de 500 de lei, pe care cetățeanul a refuzat să o achite. Drept urmare, a luat calul și a plecat, iar atelajul a rămas la primărie până la plata amenzii.

De cele mai multe ori, circulația căruțelor pe drumurile publice afectează traficul rutier și pune în pericol participanții la trafic, din acest motiv, revin cu rugămintea de a respecta legea, locul căruțelor nu este în oraș!”, a transmis Harșovschi.

Acesta a dorit să reamintească, pentru cei care nu cunosc prevederile legale, că accesul vehiculelor cu tracțiune animală pe spațiile care fac parte din domeniul public al municipiului Suceava este interzis prin HCL nr.354/2015, act pe care l-a postat pentru consultare, alături de imagini cu omul, căruța și calul în cauză.

foto: facebook Lucian Harșovschi

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.