Mopan Suceava
Actualitate

A murit col. (r) VASILE PÂSLARU, Șef de stat major al Grupului de Pompieri Militari Suceava și fost comandant al Companiei de Pompieri Câmpulung Moldovenesc

Col. (r) VASILE PÂSLARU, Șef de stat major al Grupului de Pompieri Militari Suceava și fost comandant al Companiei de Pompieri Câmpulung Moldovenesc a trecut la cele veșnice.

Anunțul a fost făcut astăzi, 28 septembrie 2023, de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava, printr-un comunicat postat pe pagina oficială de facebook:

„Cu regret vă anunțăm trecerea la cele veșnice a Colonelului în rezervă VASILE PÂSLARU, la vârsta de 69 de ani.

Fost comandant al Companiei de Pompieri Câmpulung Moldovenesc și Șef de stat major al Grupului de Pompieri Militari Suceava, col. (r) VASILE PÂSLARU va rămâne veșnic în amintirea camarazilor ca un foarte bun coleg, remarcându-se prin profesionalism, dăruire și dragoste față de arma pompierilor.

Trupul neînsuflețit este depus la Biserica „Adormirea Maicii Domnului”, din satul Mitocaș, comuna Mitocu Dragomirnei, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 12:00.

Dumnezeu să îl odihnească în pace în Împărăția Cerurilor, iar familiei îndurerate să îi dea putere și alinare să poată trece peste acest moment greu!”

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *