A murit după ce a căzut cu gâtul pe lama drujbei mânuită de fratele său. Tragedie la Sasca Mică – Cornu Luncii. Victima, un bătrân de 72 de ani

O tragedie mai puțin obișnuită s-a petrecut ieri după amiază la Sasca Mică, comuna Cornu Luncii. Un bătrân de 72 de ani a căzut cu gâtul pe lama drujbei pe care o mânuia chiar fratele său, într-o acțiune gospodărească curentă: tăiatul de lemne. Ieri după amiază, înainte de ora 17.00,  polițiștii  au fost sesizați că la Spitalul municipal Fălticeni a decedat un bărbat de 72 ani din Cornu Luncii.

În după – amiaza zilei de ieri, pe la ora 14:00, în timp ce tăia lemne împreună cu fratele său în curtea casei sale din satul Sasca Mică, comuna Cornu Luncii, bărbatul de 72 de ani s-a aplecat să ridice o bucată de lemn și a căzut peste lama drujbei  aflate în funcțiune, mânuită de fratele său.

Bătrânul a fost transportat la Spitalul municipiului Fălticeni, unde  a decedat în urma rănilor grave provocate de motofierăstrău. A fost diagnosticat cu traumatism cervico-facial stâng cu atingere vasculară, plagă delabrantă cervico – facială stângă.  Cu alte cuvinte, a căzut cu gâtul pe lanțul drujbei.    

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „ucidere din culpă”, ce urmează să fie soluționat procedural de Postul de Poliție Cornu Luncii.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *