A murit și cel de-al patrulea bărbat rănit în accidentul de pe șoseaua de centură a Rădăuțiului

Poliția Suceava a anunțat că aseară, la ora 22.00, a încetat din viață și cel de-al patrulea bărbat care se afla în automobilul Audi A6, mașina care s-a izbit în șanțul de beton al șoselei de centură a Rădăuțiului, ieri după amiază.

Precum se știe, ieri, pe la ora 14.20, Bogdan J. , de 29 ani, din municipiul Rădăuți, pe când conducea un autoturism Audi A 6, înmatriculat în Marea Britanie, cu volan pe dreapta, pe șoseaua de centură a municipiului Rădăuți, având direcția de deplasare dinspre intersecția cu sens giratoriu dintre DN 2 H și ruta ocolitoare înspre Dornești a pierdut controlul volanului, a părăsit carosabilul și s-a izbit violent în șanțul betonat.

În partea din stânga față se afla în calitate de pasager Mykhailo K., de 31 de ani, cetățean ucrainean, cu domiciliul în comuna Satu Mare, iar pe bancheta din spate se aflau Arcadie-Florin P., de 38 de ani din comuna Dornești și Anatolii B. de 35 de ani, cetățean ucrainean.

După efectuarea unei manevre de depășire, în împrejurări necunoscute, conducătorul autoturismului Audi a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin partea stângă a sensului său de deplasare, a pătruns în șanțul betonat de pe partea stângă și apoi a intrat frontal în peretele camerei de cădere a podețului, mașina fiind găsită pe sol, pe roți, la o diferență de nivel de doi metri și jumătate sub partea carosabilă.

În urma impactului pasagerii de pe bancheta din spate au fost proiectați prin parbriz în afara autoturismului, iar conducătorul auto și pasagerul din partea din față au rămas încarcerați în habitaclu.

După extragerea persoanelor încarcerate și efectuarea manevrelor de resuscitare, s-a constat decesul a trei persoane implicate în accident, respectiv conducătorul auto Bogdan J., pasagerul stânga față Mykhailo K. și pasagerul din spate  Arcadie Florin P., precum și vătămarea corporală gravă a lui Anatolii B. care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, fiind diagnosticat cu „TCC, fractură femur drept, fractură antebraț drept, comă profundă”.

Ulterior, în jurul orelor 22:00, Poliția Mun. Rădăuți a fost informată cu privire la faptul că Anatolii B., ca urmare a leziunilor grave suferite, a decedat la Spitalul Județean de Urgențe Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *