A plecat după băutură și s-a înecat în Moldova, la câțiva metri de casă, la Fundu Moldovei

Vineri dimineață, înainte de ora 9.00, prin apelul de urgență 112, Poliția a fost sesizată de faptul că un bărbat de 65 de ani, din comuna Fundu Moldovei, a fost găsit căzut în albia râului Moldova, zona Podului Delnița din localitate și nu prezenta semne vitale.

La fața locului s-a prezentat un echipaj de ambulanță și unul de pompieri, care au procedat la scoaterea corpului din albia Râului Moldova, ulterior fiind constatat decesul lui Fâșca Ilie.

Din cercetări a rezultat că în seara de 28.02.2019, în jurul orei 18:00, bărbatul a plecat de acasă cu intenția de a ajunge la magazinul situat la o distanță de circa 500 metri de domiciliu, pentru a cumpăra o sticlă de băutură, însă nu s-a mai întors la domiciliu.

În jurul orei 21:00 fiica acestuia, împreună cu o altă femeie au început căutarea acestuia, fără succes. A fost găsit a doua zi dimineața, în jurul orei 08.00, înecat în albia râului Moldova, în apropierea domiciliului.

În cauză nu există suspiciuni cu privire la cauza producerii decesului, victima fiind cunoscută ca și consumator frecvent de băuturi alcoolice, lucru pe care l-a făcut și pe parcursul zilei 28.02.2019.

A fost anunțat SML Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor producerii decesului

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *