A rămas fără banii din torpedoul mașinii parcată în curtea cumnatului din Botoș – Ciocănești, unde s-a dus să petreacă Revelionul. Prejudiciul de 2000 de lei a fost parțial recuperat, hoții fiind niște băietani din sat

Ieri, 2 ianuarie a.c., Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată  telefonic de către C.V. de 37 ani din Capu Câmpului despre faptul că în noaptea de Revelion din autoturismul personal marca Volkswagen Passat, care era parcat în curtea cumnatului său din satul Botoș, comuna Ciocănești, i-a fost sustrasă suma de 2.000 lei de către persoane necunoscute.

Polițiștii au stabilit că în noaptea dintre ani, persoana vătămată s-a deplasat la cumnatul său din satul Botoș, comuna Ciocănești, cu autoturismul pe care l-a parcat în curte însă nu l-a asigurat și a  petrecut împreună cu rudele Revelionul.

În dimineața zilei de 2 ianuarie, în jurul orelor 09.00, a constatat faptul că dintr-un portofel aflat în torpedoul autoturismului lipsește suma de 2.000 lei. A sunat pe telefonul personalului de serviciu din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei sesizând furtul banilor.

În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit faptul că autorii comiterii faptei sunt V.H. de 18 lor a fost găsită suma de 1010 lei care a fost înmânată părții vătămate.           

În cauză s-a întocmit dosarul de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *