A reînceput sezonul scandalurilor în piațeta de la Albina. Un individ care-și face veacul în perimetru a agresat o vânzătoare de la Cvartet și pe un bărbat care a luat apărarea femeii

Aseară pe la ora 19.00,  Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către vânzătoarea din magazinul Cvartet, din zona magazinului Albina de pe strada Zorilor, cu privire la faptul că un anume Iulian-Teofan C., de 23 ani, localnic, face scandal la magazinul alimentar Cvartet de pe str. Zorilor din municipiul Suceava.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției municipale unde, în parcul din zona magazinului Albina, a fost identificat individul, care la vederea echipajului de poliție, deși a fost somat să stea pe loc, a încercat să fugă din zonă, însă a fost prins.

La fața locului a fost identificată apelanta, angajată a magazinului alimentar Cvartet, aceasta relatând că persoana susmenționată a intrat în magazin și a provocat scandal, adresându-i cuvinte și expresii jignitoare, în apărarea sa sărind un bărbat de 53 ani, din localitate, acesta fiind la rândul său împins de către persoana turbulentă, agresiunea petrecându-se în parcul din fața magazinului Albina.

Acesta nu a dorit să depună plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”, fiind întocmit proces-verbal de constatare, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii Poliției mun. Suceava

Iulian-Teofan C. a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prev. Legii 61/1991 privind ordinea publică.

Pentru cei care cunosc mai puțin zona, Iulian – Teofan C. este un personaj binecunoscut în perimetrul din zona Albina din Cartierul George Enescu, făcând parte dintr-o echipă mai mare care odată cu încălzirea vremii, tulbură liniștea locuitorilor din zonă noapte de noapte, până spre dimineață, an de an, dar și pe timp de zi, când își revin.

Acum mai bine de doi ani, de exemplu, el și un amic al său au pus de un grătar în ajunul Crăciunului, chiar dinaintea magazinului Cvartet, unde lucrează vânzătoarea acum terorizată de individul tolerat de ani întregi în zona locației cu păcănele din perimetru. Polițiștii, și cei locali și cei de la poliția municipală intervin rar și doar la apelurile disperate ale oamenilor care locuiesc ori lucrează în zonă. Iar măsurile blânde luate împotriva membrilor acestui cuib de zgomotoși agresivi nu au darul de a-i descuraja.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *