A venit din Austria să-și recupereze concubina și i-a luat la bătaie pe părinții acesteia. Individul a fost reținut. Scandal marca Mironu

Ieri, înainte de amiază, lucrătorii Secției de Poliție Rurală din Gura Humorului au fost sesizați prin 112 de către numita Plai Maria, despre faptul că în satul de romi Mironu din comuna Valea Moldovei a izbucnit un scandal.

Polițiștii l-au găsit pe un anume  Marius Moldovan în curtea magazinului ce aparține lui Viorel P., din satul Mironu cu o bâtă în mână.  Individul a fost somat, încătușat și condus  la sediul poliției.

S-a stabilit că acesta se află într-o relație de concubinaj de aproximativ 5 ani de zile cu numita Diana P. din satul Mironu cu care a locuit în Viena – Austria iar la data de 14.03.2022, pe fondul neînțelegerilor apărute între cei doi, femeia a părăsit domiciliul conjugal și s-a întors singură în în Mironu,  la locuința părinților Gheorghe și Marusia P..

În 19.03.2022 numitul Marius Moldovan a venit la concubina sa, cerându-i să se întoarcă împreună în Austria, însă aceasta l-a refuzat.

Ieri, pe 23 martier, în timpul unor discuții în contradictoriu apărute între cei doi concubini au intervenit și părinții femeii, care în timp ce se aflau în curtea locuinței, au fost loviți de către concubinul frustrat  cu o bâtă pe care a găsit-o în curte în curte, fiindu-le provocate leziuni superficiale. În plus, i-a amenințat pe Gheorghe și Marusia P., după care a fugit spre magazinul lui Viorel P.,  care se învecinează cu locuința persoanelor vătămate.

Diana P. a fost de acord să se emită un ordin de protecție împotriva lui Marius Modovan.

 În urma probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului a confirmat ordonanța organului de cercetare penală al poliției judiciare prin care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspectul Moldovanu Marius, cu privire la săvârșirea a două infracțiuni de ,,lovire sau alte violenţe și a două infracțiuni de ,,amenințare”.

S-a dispus ca măsură preventivă, reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore, el fiind introdus în arestul IPJ.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other