A vrut să fure de la Profi o sticlă de vodcă, a fost prins și amendat cu 2000 de lei fiindcă nu avea declarație pe proprie răspundere în care să arate motivul pentru care a ieșit din casă

Aseară, pe la  ora 19:20, aflându-ne în exercitarea atribuţiilor de serviciu, ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Suceava a fost sesizat cu privire la faptul  că un bărbat a sustras o sticlă de vodcă din incinta magazinului Profi de pe bulevardul George Enescu.

În interiorul magazinului a fost identificat A.M. de 47 ani din municipiul Suceava, cel care a sustras de pe raft o sticlă de vodcă,,Stalinskaya,, de 500 ml, în valoare de 25,99 lei. Recipientul l-a a ascuns  în buzunarul pantalonilor după care a ieşit pe la casa de marcat a magazinului fără a o achita, fiind oprit imediat de către un angajat al magazinului.

Sticla de vodcă a fost recuperată până la sosirea organelor de poliţie la faţa locului

Reprezentanții magazinului au declarat că nu se constituie parte civilă în procesul penal, paguba în valoare de 25,99 lei fiind recuperată în totalitate.

Dar bărbatul nu a scăpat așa ușor. A fost condus la sediul Poliției municipiului Suceava, unde  i s-a  întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante, cercetările fiind continuate de polițiști. Mai mult, A.M.  a fost sancționat si conform Ordonanței Militare nr. 3/2020 cu amendă în valoare de 2000 lei pentru că nu avea asupra sa o declarație pe proprie răspundere în care să arate motivul pentru care a ieșit din casă.   

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *