A vrut să-și încălzească casa, dar a reușit să-i dea foc. Dramă la Volovăț

Aseară laora 19.10, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat de 33 ani, din comuna Volovăț, despre faptul că la locuința sa a izbucnit un incendiu.

În urma cercetărilor s-a stabilit că pe parcursul zilei de 27.01.2019, în jurul amiezii, susnumitul a plecat de acasă, dar a făcut focul, pentru a fi cald când se întoarce acasă. În jurul orei 19.00 în timp ce se deplasa spre locuință, a observat că la parterul locuinței este un incendiu.

Pentru stingerea incendiului s-a intervenit cu 2 autospeciale cu apă de la ISU Suceava – Detașamentul Rădăuți, incendiul fiind stins după circa 2 ore. În urma incendiului au fost distruse și degradate, cele două camere de la parter în suprafață de 32 mp, planșeul din rigips și vată minerală, 5 geamuri din termopan, 1 ușă din termopan și terasa din lemn aflată la etajul locuinței. În interior au ars, un pat, un televizor și bunuri textile aflate la parterul locuinței, iar valoarea pagubelor a fost estimată la suma de aproximativ 40.000 lei.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită de pompierii militari din cadrul ISU Suceava – Detașamentul Rădăuți, ca fiind „manevrarea defectuoasă a sobei cu acumulare de căldură” primul material aprins fiind materialul textil aflat în fața sobei.

Imobilul nu erau asigurat în caz de incendiu. 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *