Mopan Suceava
ActualitateEducatie

Absolvenți cu care se mândrește C.N. ”Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți: Fabiana Isopescul, Cosmin Țugui, Alexandra Paula Mihailov și George Olari

Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți, are absolvenți cu care să se mândrească, și în acest an.

Astfel, Fabiana Isopescul și Cosmin Țugui, absolvenți CNEH – generația 2022, au finalizat anul I de studiu, specializarea Drept cu media 10. Fabiana este studentă la Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității “Ștefan cel Mare” Suceava, iar Cosmin este student la Facultatea de Drept din cadrul Universității “Al. I. Cuza” Iași. Așadar, la facultățile de drept din cadrul celor doua instituții de învățământ universitar din Moldova, doi absolvenți ai CNEH, colegi de generație, promoția 2022, cu rezultate deosebit de valoroase pe parcursul liceului și la Examenul de Bacalaureat – 2022 (Cosmin a fost șef de promoție cu media generală 10 pe parcursul tuturor anilor de liceu și a obținut media 10 la Examenul de Bacalaureat, iar Fabiana a avut, de asemenea, medii foarte mari), se prefigurează a fi, simultan, șefi de promoție la absolvirea Facultăților de Drept din cadrul celor doua prestigioase centre universitare.

”Cu siguranță, pregătirea temeinică pe care corpul profesoral al colegiului a oferit-o Fabianei, lui Cosmin, dar și tuturor celorlalți elevi, contribuie la parcursul educațional universitar al acestora, motiv pentru care suntem mândri de profesorii, elevii și absolvenții noștri, pe care nu îi uitam și cu care suntem într-o continuă legătura.

Felicitări Fabiana și Cosmin! Suntem convinși că veți deveni reputați profesioniști în științele și profesiile juridice pentru care veți opta!”, este mesajul conducerii Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi”, profesorii Adrian Puiu –director și Luminița Lăzărescu – director adjunct.

 

Cei doi dascăli care conduc destinele redutabilei instituții de învățământ rădăuțene au mai transmis că, Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi își reconfirmă tradiția, numele, renumele și prestigiul și datorită absolvenților săi care urmează parcursuri educaționale la același nivel de excelență și performanță în învățământul universitar.

Ei, și nu numai ei, sunt mândri de absolvenții Alexandra Paula Mihailov,  absolventă CNEH – promoția 2017, care a finalizat cu media 10 fiecare din cei 6 ani de studiu și, prin urmare, este Șefă de promoție – 2023 a Facultății de Medicină Veterinară Iași și George Olari, absolvent CNEH – promoția 2019, care a finalizat de asemenea ca Șef de promoție  – 2023 specializarea “Asistență medicală generală” din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Iași, promoția 2023.

”Felicitări și mult succes în cariera profesională, Alexandra  și George!”, au transmis  directorul CNEH, prof. Adrian Puiu și directorul adjunct, prof. Luminița Lăzărescu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *