Accesul în parcările subterane, cu aparat de taxare și bariere, începând de mâine. Parcările de la Poliție și Dorna vor fi cu plată, tot de mâine, 10 iunie

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi a anunțat că  de luni, 10 iunie, accesul și ieșirea din parcările subterane se vor face printr-un sistem cu bariere, prin emiterea unui tichet de parcare și plata acestuia.
Se pot utiliza monede și bancnote de 1, 5 și 10 lei, aparatul fiind prevăzut să ofere rest. Pentru a încuraja folosirea parcărilor subterane, el a reamintit că taxarea este 1 leu/oră, față de cele supraterane, unde se plătesc 2lei/oră. 
Riveranii vor putea achiziționa abonamente în continuare, iar cei care au deja, trebuie să solicite Primăriei Suceava eliberarea cardului de acces.
În perioada următoare, după efectuarea testelor, va intra în funcțiune sistemul de plată prin sms/aplicație/card, serviciul fiind achiziționat deja.
El a mai arătat că  parcarea de pe b-dul 1 Mai, vis-a-vis de IPJ și cea de pe b-dul George Enescu, bl. T90 (Dorna) vor deveni cu plată, cu sistem parcometru, tot de mâine,  10 iunie 2019.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *