Accident cu 11 persoane implicate, la Ilișești, unde două autoturisme s-au ciocnit cu un camion încărcat cu lemne. Doi copii răniți au ajuns la spital

Un accident grav de circulație s-a petrecut în această după amiază pe DN17 pe raza localității Ilișești. Un autocamion încărcat cu lemne a intrat în coliziune cu două autoturisme, în jurul orei 17.00 acestei zile. Potrivit primelor informații transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava prin purtătorul de cuvânt, sublocotenent Alin Găleată, 11 persoane, aflate în cele 3 automobile au avut de suferit în urma impactului. Dintre aceștia, doi copii, de 7 respectiv 10 ani au suferit răni mai grave aflați în cele două autoturisme , au fost preluați de echipajele de ambulanță și transportați la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean Suceava. De precizat că în fiecare dintre cele două autoturisme se aflau câte cinci persoane.
În urma apelului prin 112, la locul accidentului au intervenit modulul SMURD al detașamentului de pompieri Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD (TIM plus B2).

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.