Accident cu două victime la ieșirea din Putna. Un BMW scăpat de sub control a ieșit în decor, s-a rostogolit și s-a oprit într-un copac

În această după amiază, pe la ora 16.30, la ieșirea din comuna Putna către satul Bivolărie – orașul Vicovul de Sus, imediat după podul peste pârâul Putna, în locul numit ”La Pod la Vad”, a avut loc un accident de circulație în circumstanțe care urmează să fie stabilite de Poliția rutieră. Un autoturism BMW de culoare neagră care venea dinspre Putna către Bivolărie,  scăpat de sub control, a ieșit de pe șosea, a ”arat” pe mai mulți metri fânațul, s-a rostogolit  și  s-a oprit într-un copac.

Evenimentul rutier a fost anunțat prin 112 iar la fața locului a intervenit un echipaj de pompieri de la Garda de Intervenție Vicovul de Sus cu o ambulanță SMURD și o autospecială de descarcerare. Cei doi ocupanți ai automobilului ieșit în decor au fost preluați de ambulanță și transportați la spital. Poliția urmează ca prin cercetările pe care le va face să stabilească exact modul în care s-a petrecut accidentul.  

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *