Accident cu ghinion pe strada Poliției din Dolhasca. O mașină parcată cu motorul pornit s-a izbit în peretele unui magazin. Un bărbat băut și fără permis a încercat fără succes să o oprească. S-a ales cu dosare penale

Joi  seară, pe la ora 18.00, lucrătorii Poliţiei oraşului Dolhasca au fost solicitați prin 112 de către gestionarul  magazinului SC Lorimer SRL, anunțând că  un autoturism a intrat în zidul exterior al clădirii în care funcționează magazinul, de pe Strada Poliției din oraș.

La locul evenimentului, polițiștii l-au găsit pe un anume C.F., aflat lângă un autoturism VW Golf, înfipt cu fața în tencuiala zidului magazinului.   Acesta era agitat și incoerent recunoscând că el a fost la volanul mașinii, deși nu are permis.

El a explicat că mașina aparține concubinei sale, care condusese automobilul în preajma magazinului Lorimer, la câțiva pași de Poliția orășenească, după care a coborât și intrat în magazin după cumpărături, lăsând automobilul cu motorul pornit și fără să acționeze frâna de mână.

Bărbatul a spus că la un moment dat, în timp ce fuma în exteriorul autoturismului, acesta a plecat mașina intrând în coliziune cu zidul exterior al clădirii în care funcționează magazinul Lorimer. În acest moment a fost observat de către numita Roman Elena care se reîntorcea spre autoturism și de către gestionara Olaru.

Bărbatul a încercat să explice că de fapt el nu a condus acest autoturism, ci doar a încercat să îl oprească din mers, aspect confirmat atât de  concubină cât și de gestionara magazinului. Polițiștii au stabilit că autoturismul a rulat aproximativ 8 metri pe diagonala străzii până în punctul de coliziune cu zidul clădirii. La sediul Poliției Fălticeni, bărbatul a fost testat  cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior a fost condus la spital unde i s-au recoltat două probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii de către bărbatul ghinionist a infracțiunilor de:  „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, care va fi soluționat procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *