Accident cu patru răniți la Zidul Morții. Trei mașini au intrat în carambol

Cu toate crucile din preajmă, cu toate coroanele depuse acolo de familiile celor morți, cu toate limitările de viteză impuse de Poliția Rutieră, renumitul Zid al Morții de pe DN 17, construit în comuna Șcheia la intrarea dinspre Stroiești către municipiul Suceava, sub șoseaua de centură,  continuă să fie un pol al accidentelor rutiere din județul nostru.

În această seară, după ora 18.00, pe șoseaua națională care face legătura între Ardeal și Moldova, la Zidul Morții s-a produs un nou accident, trei autovehicule izbindu-se unul în spatele celuilalt. Cel mai probabil, cauza acestuia a fost viteza excesivă și nerespectarea distanței dintre automobile, într-o zonă în care viteza de circulație a fost limitată după celelalte accidente grave din trecut, la 30 de kilometri pe oră, cu semnalizările și marcajele corespunzătoare.

La locul accidentului au ajuns pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD (B2 și TIM), cu sprijinul unui echipaj SAJ.

În urma accidentului rutier doi adulți și doi minori au fost transportați la spital.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *