Accident cu trotineta electrică în municipiul Suceava. Victima, un tânăr de 19 ani, a pierdut controlul vehiculului și a căzut pe asfalt

În ziua de  19.07.2021, pe la ora 11.30, |Biroul Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a fost sesizat despre faptul că la secţia U.P.U. a Spitalului Județean Suceava s-a prezentat un tânăr care a declarat că a suferit leziuni corporale în urma căderii de pe o trotinetă electrică, la 18.07.2021, în jurul orei  21.00 , pe str. I.G. Sbiera din municipiu.

Polițiștii au stabilit că rănitul, un tânăr de 19 ani din localitate, conducea, în jurul orei 21.00 a zilie de 18 iunie  o trotinetă electrică pe care a închiriat-o din stația Eco – Ride – bld. George Enescu, pe str. I.G. Sbiera,  din direcția str. Dragoș Vodă spre str. Veronica Micle, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă, autoaccidentându-se.

Conducătorul vehiculului susmenționat s-a prezentat pentru investigații medicale la UPU a Spitalului Județean Suceava la data de 19.07.2021, în jurul orei 11.00 şi i s-a stabilit următorul diagnostic preliminar: ”contuzie antepicior stâng”.          

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracţiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *