Accident de muncă la Spălătoria BRUNO de strada Traian Vuia. Un muncitor de 43 de ani a căzut de pe o schelă, fiind preluat în stare de inconștiență de ambulanțieri

Luni după amiază, pe la ora 14.40, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că un bărbat de 43 ani din comuna Udești în timp ce  desfăşura  activităţi în incinta halei aparţinând SC BRUNO SRL situată în  municipiul Suceava, strada Traian Vuia, a căzut de pe o schelă metalică de la înălţimea de aproximativ 2 metri  şi a rămas inconştient.

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că bărbatul este angajat de 4 ani al SC BRUNO SRL pe postul de spălător covoare.

În jurul orelor 14.35, în timpul programului de lucru, acesta s-a urcat pe o schelă metalică pentru a efectua nișe reparaţii la tavan. Într-un moment de neatenţie, muncitorul a căzut în gol de la o înălţime de 2 metri.

La faţa locului s-a prezentat un echipaj al ambulanţei care i-a acordat primele îngrijiri medicale iar ulterior rănitul a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde  a fost diagnosticat cu  traumatism prin cădere de la înălţime, fractură de claviculă stângă, fiind continuate investigaţiile medicale.

În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „neluarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă” şi „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *