ACCIDENT FEROVIAR LA BIVOLĂRIE. UN AUTOVEHICUL A FOST LOVIT DE TRENUL DE PUTNA LA TRECEREA DE NIVEL PESTE CALEA FERATĂ

La nici o lună de la reluarea curselor feroviare pe traseul Dornești – Putna, mecanicul trenului din această dimineață a avut parte de o primă cumpănă. Un automobilist nu s-a asigurat la trecerea de nivel peste calea ferată din Bivolărie iar mașina pe care o conducea a fost lovită în plin de automotorul AM Desiro.  Nu a fost rănit nimeni dar evenimentul poate fi avertisment pentru automobiliștii care au uitat că trenul de Putna și-a reluat cursele întrerupte vreme de mai mulți ani. Mai mult, chiar să nu fi fost tren pe șine, dar există în zonă un anunț vizibil că la doar câțiva metri distanță de trecerea de nivel funcționează o școală specială pentru elevi cu deficiențe de auz.

Redăm mai jos anunțul făcut pe Facebook de ”Calea Ferată Dornești – Putna”, partener căruia aducem încă odată mulțumiri pentru proptitudinea și corectitudinea informațiilor oferite:

” În cursul dimineții de astăzi (aprox. ora 7), trenul R11512 a surprins și lovit un autovehicul care nu a acordat prioritate în zona Bivolăria. Nu s-au înregistrat victime, însă automotorul AM Desiro a fost ușor avariat. Acest eveniment a cauzat întârzierea trenurilor 11512 și 11602 cu 33 minute.
Vă reamintim cu această ocazie că TRENUL are prioritate! Asigurați-vă temeinic la trecerile la nivel cu calea ferată!”

Please follow and like us:

2 comentarii la „ACCIDENT FEROVIAR LA BIVOLĂRIE. UN AUTOVEHICUL A FOST LOVIT DE TRENUL DE PUTNA LA TRECEREA DE NIVEL PESTE CALEA FERATĂ

 • 5 septembrie 2018 la 6:32
  Permalink

  Dl Rosca, ma tem ca asta ar putea fi luat ca motiv serios pentru ca circulatia trenului sa fie din nou oprita. Faceti dumneavoastra apel la bivolarenii in cauza ca sa beleasca ochii la linie cand ajung la stric, ca cfreul atata asteapta, sa aiba motiv sa nu mai bage tren pe ruta aceea. Sa se uite intotdeauna de trei ori in stanga, de trei ori in dreapta, o data in sus si o data inauntru daca au. Daca nu si nu si doreste omul neaparat sa intre sub ceva tare si destul de greu, atunci sa aleaga tractorul ca este mai putin public si sa lase trenul sa circule pentru popor si pentru frumusete si pentru traditia noastra bucovineana.

  Răspunde
  • 5 septembrie 2018 la 6:42
   Permalink

   Să nu ne pripim, să nu fim ”casandre” neapărat. Un eveniment nefericit rămâne totuși, un eveniment nefericit. Sunt prin zonă conducători auto care se jucau prin nisip când circulația feroviară pe această rută s-a oprit. Până la urmă, omul din greșeli învață. Ori ca alternativă de peste ocean: Istoria ne învață că omul nu învață niciodată nimic din istorie. Cu prețuire!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *