Accident grav în Plopeni – Salcea, cu două mașini implicate și doi răniți. Primul la intervenție, un pompier care se întorcea de la serviciu

Un grav accident rutier s-a petrecut în această dimineață, pe la ora 9.00,  pe raza satului  Plopeni, orașul Salcea.  Două  autoturisme au intrat în coliziune, iar în urma impactului, două persoane au fost rănite, dintre care una a rămas încarcerată. Ambele persoane erau conștiente și cooperante. Pompierii au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, la fața locului ajungând și 3 echipaje SAJ. Ambele victime au fost transportate la spital. În accident a mai fost implicată o a treia persoană, care a refuzat transportul la spital.

Pompierii suceveni au anunțat că, înainte de sosirea echipajelor, primul care a gestionat situația la locul accidentului rutier a fost plutonierul adjutant Cristian Iavni (Detașamentul de Pompieri Suceava), care era ieșit din tura de 24 de ore și se deplasa către domiciliu. Acesta a acordat primul ajutor medical victimelor și a stabilizat mașina care se afla pe carosabil, și în care se aflau cele două persoane rănite, pentru a nu ajunge în șanțul de pe marginea carosabilului. Ulterior, la sosirea echipajelor, a ajutat la balizarea zonei de intervenție și la celelalte operațiuni specifice ale pompierilor militari.

”Îl felicităm pentru implicare și pentru spiritul de salvator de care a dat dovadă, prin intervenția sa contribuind la acordarea primelor îngrijiri cu rapiditate persoanelor implicate în accident, știut fiind faptul că, în aceste situații, fiecare secundă contează”, a transmis ISU ”Bucovina” Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *