Accident în lanț aseară în Burdujeni. O șoferiță din Liteni nu a respectat indicatorul ”oprire” și a izbit o mașină care a fost proiectată în alt autoturism

Aseară, 12.12.2019, la ora 17.25, o femeie de 39 ani, din orașul Liteni, care conducea autoturismul marca Opel Corsa, pe strada Cuza Vodă din Suceava, direcția Burdujeni-Plopeni, la intersecția cu strada Calea Burdujeni, nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire”, intrând în coliziune cu autoturismul marca Seat Ibiza, care era condus pe direcția Plopeni – Burdujeni, de către un tânăr de 19 ani, din comuna Verești.

În urma impactului autoturismul marca Seat Ibiza a fost proiectat pe sensul opus de circulație unde a intrat în coliziune cu autoturismul marca Audi A6, care era condus pe direcția Burdujeni-Plopeni, de către un bărbat de 24 ani, din municipiul Suceava.

În urma accidentului șofer autoturismului Audi și un alt bărbat de 23 de ani, din comuna Zvoriștea, pasager în autoturismul marca Opel Corsa, au fost răniți.

Conducătorii auto a fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, ulterior fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *