Mopan Suceava
Evenimente

Accident în lanț, cu patru mașini implicate, în cartierul George Enescu din Suceava. Unul dintre șoferii surprinși în carambol avea alcoolemia 1,28 mg/l

Un tânăr șofer a provocat un accident în lanț, în care au fost implicate alte trei mașini, după ce mașina cu care a intrat în coliziune a lovit la rândul ei alte două mașini. Unul dintre șoferii mașinilor lovite în lanț, s-a dovedit a fi mort de beat la ora 10 a dimineții.

Polițiștii au transmis că, la data de 03.02.2024, în jurul orei 10.55, un tânăr în vârstă de 23 ani, a condus autoturismul pe bd. George Enescu din mun. Suceava, iar în apropiere de intersecția cu Aleea Lalelelor, a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa de către o femeie în vârstă de 38 ani, care în urma impactului a intrat la rândul să în coliziune cu alte două autoturisme conduse de către o femeie de 35 de ani, respectiv de către un bărbat de 48 de ani.

Persoanele implicate în accidentul rutier și ocupanții din autoturisme, au refuzat să fie transportate la unitate medicală sau să primească îngrijiri medicale de specialitate.

Procedându-se la testarea cu aparatul etilometru a conducătorilor auto, rezultatele au fost negative cu excepția șoferului de 48 de ani, alcoolemia acestuia fiind de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la U.P.U. Suceava pentru recoltarea probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Ulterior, la U.P.U. Suceava, s-a prezentat conducătoare auto de 35 de ani, care a fost diagnosticată cu leziuni ușoare ce nu necesită internare.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Suceava, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 336 alin. (1) din Codul Penal și vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 196 alin. (2) și (3) din Codul Penal.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *