Accident mai puțin obișnuit la Vatra Moldoviței. Un bărbat luat pe sus de o șprangă târâtă de mașina unei șoferițe

Joi seară, în jurul orei 20.10, la Vatra Moldoviței s-a produs un accident rutier mai puțin obișnuit produs de o șoferiță de 40 de ani care transporta cu o autoutilitară un colac de fier beton care s-a desfăcut și a prins picioarele unui pieton, rănindu-l. Polițiștii au stabilit că femeia de 40 ani, din comuna Vatra Moldoviței, în timp ce conducea autoutilitara TOYOTA pe DC 32 din localitatea Paltinu, comuna Vatra Moldoviței, în bena căruia transporta aproximativ 20 metri de fier beton (șprangă) înfăşurat, din cauză că nu l-a asigurat corespunzător, acesta s-a desfăcut rămânând agăţat cu un capăt de lada autoutilitarei, fiind târât în spatele mașinii. Un bărbat de 28 de ani, din localitate, care circula pe partea dreapta a celuilalt sens de deplasare, a călcat pe capătul ce era târât trotuar, dezechilibrându-se și căzând pe partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat la  Spitalul Judeţean Suceava pentru îngrijiri medicale.   

Conducătoarea auto a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. S-a solicitat sprijin Poliției Municipiului Suceava pentru recoltarea de probe biologice de sânge. S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *