Accident mai puțin obișnuit pe strada Universității: un tânăr cu tricicletă a intrat în plin într-un Volkswagen, la o trecere de pietoni

La 27.04.2021, ora 09.30, un tânăr de 19 ani, din municipiul Suceava, care conducea o tricicletă marca Pegas, proprietatea unui restaurat din oraș, ajungând pe strada Universității venind dinspre Nordic spre Areni, ajungând la trecerea de pietoni din dreptul restaurantului ”Padrino”, nu a păstrat o distanță regulamentară în mers și a intrat în coliziune cu un autoturism  marca VW Golf care rula în fața sa fiind condus de o șoferiță de 38 ani, din localitate.

În urma impactului, conducătorul tricicletei a căzut pe carosabil, la fața locului s-a deplasat o ambulanță ai cărei lucrători l-au consultat din punct de vedere medical, după care  acesta a refuzat să fie transportat la Spitalul Județean pentru investigații suplimentare.

Cei doi conducători de vehicule au  fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative şi li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul tricicletei a fost sancționat contravențional conf. art. 51 din OUG 195/2002 R,  (conducătorul  unui vehicul care circulă în spatele altuia are obligaţia de a păstra o distanţă suficientă faţă de acesta, pentru evitarea coliziunii).

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *