Accident mortal la Cornu Luncii. Un bărbat care se deplasa pe lângă bicicletă, pe partea stângă a carosabilului, lovit de o maşină

Ieri, 08.11.2018, la ora 18.40, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209A, în afara comunei Cornu Luncii, un locanic de 20 de ani, a surprins și accidentat mortal un bărbat de 69 de ani, din comuna Baia, care se deplasa pe lângă bicicletă, pe partea stângă a carosabilului, fără însă să fie echipat cu îmbrăcăminte reflectorizantă, care să-l facă vizibil pe timp de noapte.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

2 comentarii la „Accident mortal la Cornu Luncii. Un bărbat care se deplasa pe lângă bicicletă, pe partea stângă a carosabilului, lovit de o maşină

  • 9 noiembrie 2018 la 20:36
    Permalink

    De ce nu spuneti la cati km orari avea conducatorul auto de ce mereu toata vina ramane a mortului….. Stiti ce a lasat in urma?? Au ramas o familie distrusa 3 copii de crescut o mama care nu stie cum sa II explice la cel mai mic de 6 ani de ce tatal lui nu se trezeste ca sa il ia in brate sau cum sa faca farà inmormantari singura si cu 3 copii asta nu conteaza normal e mereu vina mortului apropo conducatorului auto cum de nu ia fost luat permisul vazand ca nu era primul accident facut ca a mai avut unul pe trecera de pistoni care din fericire nu sa sfarsit ca in cazul Tatului meu dar nu se stie cum permisul nu ia fost suspendat de ce??

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *