Accident neobișnuit la Vicovu de Sus: O șoferiță care a rămas fără baterie la mașină, l-a strivit pe șoferul care tocmai îi dădea curent de la automobilul propriu

La data de 20.04.2022 ora 09.40, Estera B. de 40 de ani, din orașul Vicovu de Sus, a constatat că nu mai poate porni mașina din parcarea magazinului  Penny din localitate, fiindcă avea bateria descărcată. Șoferița a solicitat ajutorul lui I.G. de 66 ani, care  avea parcat autoturismul față în față cu al dânsei.

Bărbatul a ridicat capotele autoturismelor, a conectat cablurile de curent la ambele baterii, cu scopul de a transmite energie de la un vehicul la celălalt, moment în care numita Estera B., care se afla la volanul autoturismului său a și pornit mașina, fără a ține cont că I.G. se afla chiar între cele două autovehicule, unde a fost practic făcut sendviș.

În urma impactului, bărbatul a suferit mai multe leziuni, fiind transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți unde s-a stabilit rana cea mai importantă suferită este  o fractură la gamba piciorului drept

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în ambele cazuri după care, li s-au recoltat o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.