Mopan Suceava
Evenimente

Accident pe drumul Marginea – Rădăuți. Un autoturism s-a izbit în remorca unui tractor agricol, răsturnându-l

Sâmbătă dimineață, în jurul orelor 06:40, s-a produs un accident rutier grav pe șoseaua Marginea – Rădăuți.  Un tractor agricol care tracta o remorcă, condus de un bărbat de 43 de ani din Marginea, venind dinspre Marginea către municipiul Rădăuți, a fost acroșată în partea stânga spate a remorcii de autoturismul condus în aceeași direcție de către un bărbat  de 39 de ani din comuna Sucevița.

În urma impactului, tractorul agricol s-a răsturnat pe partea carosabilă, iar autoturismul a ajuns pe acostamentul sensului opus de mers, cu fața către comuna Marginea.

Conducătorul tractorului a suferit leziuni fizice, fiind transportat cu ambulanța la spitalul Rădăuți.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge.

S-a stabilit că vinovat de producerea accidentului a fost șoferul autoturismului, care nu a păstrat distanța corespunzătoare. S-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de ”Punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” pentru șoferul tractorului, fiindcă remorca nu era înmatriculată și ”Vătămare corporală din culpă”,  pentru șoferul autoturismului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *