Accident pe Mestecăniș. Un TIR cu ciment a intrat într-un zid de beton de la marginea șoselei, șoferul a rămas încarcerat ( galerie foto: ISU Suceava)

În această dimineață, pe la ora 7.300 în pasul Mestecăniș, pe DN17 a avut loc un accident de circulație în care a fost implicat un autotren care transporta ciment. Autocamionul cu numere de Cluj a scăpat de sub control și a intrat drept în zidul de beton care asigură protecția șoselei contra alunecărilor de teren. Șoferul a fost încarcerat și ulterior extras de pompierii militari de la  Detașamentul din Vatra Dornei.  Aceștia un intervenit cu modulul SMURD, cu o autospeciala cu accesorii pentru descarcerare si un echipaj SMURD. Șoferul, conștient și cooperant, a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Poliția va stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul. În urma accidentului, circulația rutieră în zonă se desfășoară cu dificultate, fiind afectat un sens de circulație.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *