Accident pe ulița Nicolae Iorga din Bilca: Un căruțaș beat din Frătăuți s-a prăbușit cu tot cu căruță și cal de pe ulița Nicolae Iorga în pârâul Criva

Un căruțaș a  căzut cu tot cu atelaj într-un pârâu din Bilca fiind în stare avansată de ebrietate. Bărbatul a supraviețuit impactului cu prundișul din albia pârâului Criva, după ce s-a prăbușit în gol, cu tot cu căruță și cal  de pe strada Nicolae Iorga din localitate.

 

Potrivit IPJ, sâmbătă seară, pe la ora 18.50, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin 112, că ,,căruță și cal sub un pod cu o victimă”.

În urma cercetărilor efectuate s-a constatat G.P. de 52 ani, din comuna Frătăuții Noi, în timp ce se deplasa cu un atelaj hipo, pe D.J. 178 C, pe raza comunei Bilca din direcția comunei Bilca către comuna Frătăuții Noi, a încercat să pătrundă pe strada Nicolae Iorga din comuna Bilca, și a pierdut controlul asupra direcției de deplasare prăbușindu-se  în albia pârâului Criva și suferind mai multe leziuni.

La fața locului a sosit un echipaj al ambulanței, care l-a preluat pe căruțaș  și l-a transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticat cu:,,TCC, plăgi contuze frontale și contuzie umăr stâng”.

Un echipaj de pompieri, care a scos calul din pârâu, calul fiind ulterior predat fratelui persoanei vătămate.

G.P.  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul testului fiind de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Please follow and like us:

Un comentariu la „Accident pe ulița Nicolae Iorga din Bilca: Un căruțaș beat din Frătăuți s-a prăbușit cu tot cu căruță și cal de pe ulița Nicolae Iorga în pârâul Criva

  • 18 noiembrie 2019 la 19:23
    Permalink

    Bine, bine, căruțașul era criță pe Criva, calul tot așa, dar căruța? Și ea?
    In orice caz, m-a dat gata asta cu hudița Niculai Ioarga pe care suferă o droaie de leziuni căruțașii ebrietați fratauțeni!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *