Accident produs de un șofer beat, cu patru mașini implicate, aseară, la Vicovu de Sus. O tânără de 21 de ani a fost rănită

Duminică seară, în jurul orei 18.55, un bărbat de 22 ani, din orașul Vicovu de Sus, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Cernăuţi, pe raza  oraşului Vicovu de Sus având direcția de deplasare dinspre comuna Straja, în apropierea intersecției cu strada Mihai Eminescu, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de către o femeie de 21 ani, din localitate.

După impact, cele două autoturisme implicate în coliziune au fost proiectate în alte două autoturisme parcate.

În urma evenimentului a rezultat  avarierea celor patru autovehicule, precum şi vătămarea corporală a șoferiței de 21 de ani.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul testării fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto de 22 ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul testării fiind de 0,58mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la Spitalul Municipal Rădăuţi, i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „vătămare corporală din culpă” şi  „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.