Accident rutier astă noapte, la ieșirea din Rădăuți pe DN2H cu 5 mașini implicate. Trei răniți și o persoană încarcerată. Alte două accidente s-au petrecut pe DN2, la ieșirea din Suceava spre Fălticeni. Foto: ISU

Trei accidente rutiere care au avut loc  noaptea  trecută pe șosele din județul nostru au dus la rănirea a cinci persoane. Cel mai grav s-a petrecut imediat după miezul nopții, la ieșirea din Rădăuți spre Suceava unde în evenimentul rutier au fost implicate 5 automobile. .

Seria accidentelor a început cu un accident rutier în localitatea Cumpărătura, pe la ora 22.30, imediat urmat pe aceeași șosea DN 2  de un altul, la ieșirea  din municipiul Suceava spre Fălticeni.  Accidentele  nu s-au soldat cu persoane încarcerate.  Câte o victimă  din fiecare accident a fost  transportată la Spital, conștiente și cooperante.

Imediat după miezul nopții s-a produs și cel de-a treilea accident de această dată pe DN2 H, la ieșirea spre Suceava din municipiul Rădăuți.În eveniment au fost implicate  5 masini, dar numai din două  au rezultat victime: 3 răniți, dintre care unul incarcerat.  Au intervenit pompierii militari cu două autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.  Toți răniții transportați la Spital erau conștienți și cooperanți.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.