Actualitate

Un bărbat între viață și moarte, un copil de 10 ani transportat la Iași cu elicopterul SMUD, după un accident rutier cu cinci victime la ieșirea din Dumbrăveni spre Botoșaniă inconștiente, pe DN 29, la ieșirea din Dumbrăveni spre Botoșani

Un grav accident rutier s-a petrecut în această după amiază, după ora 17.30, pe DN 29, la ieșirea din comuna Dumbrăveni, spre Botoșani. Două autoturisme au intrat în coliziune. Au intervenit pompierii militari cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ Suceava. Au fost solicitate în sprijin două echipaje de la SAJ Botoșani și o ambulanță SMURD TIM de la ISU Botoșani.

În accident au fost implicate 5 persoane, două dintre acestea fiind inconștiente la sosirea echipajelor. Printre răniți se află și un copil.

S-a solicitat și intervenția unui elicopter SMURD. Două persoane au rămas încarcerate și au fost extrase de către pompieri. Una dintre acestea, un bărbat, a fost găsit în stop cardio – respirator, iar echipajele medicale i-au aplicat manevre de resuscitare, care au continuat și pe parcursul transportării acestuia la Spitalul Județean Suceava. Pe lângă acesta, trei bărbați răniți au fost transportați de asemenea la Spitalul Județean, cu diferite traumatisme.

Elicopterul a preluat minorul accidentat, un băiat de 10 ani, cu traumatism cranio cerebral deschis, fiind transportat la un spital din Iași.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *