Accident rutier cu mai multe mașini lovite în centrul Rădăuțiului. Un microbuz cu călători a forțat culoarea roșie a semaforului la principala intersecție din oraș

Un accident de circulație în care au fost implicate mai multe automobile s-a petrecut astăzi pe la amiază în principala intersecție semaforizată din municipiul Rădăuți. Un coleg de breaslă, Iustin Melinte, de la publicația online Jurnal de Rădăuți a fost martor al evenimentului și astfel putem oferi fotografii relevante de la locul producerii evenimentului rutier.

Un microbuz care efectuează curse regulate de călători pe traseul Suceava – Rădăuți care venea dinspre Suceava către Rădăuți, la intersecția străzii Piața Unirii cu strada Ștefan cel Mare, s-a ciocnit cu un autoturism care venea din sens invers și se deplasa către Mănăstirea Bogdana. Ciocnirea s-a produs chiar pe trecerea de pietoni semaforizată.  

După impact, spun colegii de la Jurnal de Rădăuți,  autoturismul a ricoșat lovind alte cinci mașini care staționau pe partea dreaptă a carosabilului, lângă clădirea Muzeului. Prima presupunere, conform declarațiilor unor martori de la fața locului ar fi că șoferul microbuzului ar fi forțat culoarea roșie a semaforului. Din fericire, nimeni nu a fost rănit fizic, toți participanții în trafic alegându-se în schimb cu o spaimă zdravănă.  

Mulțumim Jurnal de Rădăuți, pentru fotografii și informații.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *