Accident rutier cu patru victime pe DN2, la Cumpărătura

Direcția Regională Drumuri și Poduri (DRDP) Iași a anunțat pe site-ul propriu că în seara acestei zile, pe la ora 18.00, în localitatea Cumpărătura, pe DN2,  s-a petrecut un accident de circulație în care au fost implicați doi șoferi aflați sub influența alcoolului.

Potrivit informațiilor postate de DRDP,  un accident rutier s-a petrecut în jurul orei 18 pe DN 2, la km 424+200, în zona Cumpărătura, în apropiere de municipiul Suceava.

În coliziune au fost implicate două autoturisme. Din primele informații, un șofer cu alcoolemie de 0,6 la mie  în aerul expirat a efectuat o depășire fără să se asigure și s-a izbit frontal de un alt autoturism, condus de un șofer aflat de asemenea  sub influența alcoolului. Din coliziune au rezultat 4 victime care au fost transportate la spital, niciuna fiind în stare gravă. Drumarii au preizat că în zonă carosabilul este perfect uscat, cu marcaje vizibile.

După producerea evenimentului rutier și până la eliberarea părții carosabile s-a circulat pe un fir din cele trei disponibile. Echipele DRDP Iași se află la locul accidentului pentru a degaja carosabilul, în vederea reluării complete a circulației.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *