Accident rutier la ieșirea din Putna. O putneancă de 54 de ani a intrat cu BMW-ul într-un moped neînregistrat, condus de o consăteancă de 53 de ani, fără permis

Astăzi dimineață, în jurul orei 07.50, S. A., o  femeie de 54 ani, din comuna Putna, în timp ce conducea un autoturism BMW, pe DN 2 H, pe raza localității Putna, având direcția de deplasare dinspre comuna Putna către localitatea Bivolărie, s-a angajat neregulamentar în depășirea unui moped marca Piaggio, neînregistrat, condus în aceeași direcție și sens de deplasare de M.P., o femeie de 53 ani, din aceeași localitate. Nepăstrându-se o distanță laterală suficientă în momentul efectuării depășirii, cele două vehicule au intrat în coliziune.

De precizat că M.P. nu deține permis de conducere și a condus un moped neînregistrat.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei mopedului, care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți pentru îngrijiri medicale.

Ambele participante la trafic au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri și li s-au recoltat probe biologice de sânge  în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă” pe numele femeii de 54 de ani, „conducere fără permis” și „conducerea unui autovehicul neînregistrat” pe numele femeii care conducea mopedul.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *