Accident rutier la Mălini, astă noapte. Un automobil s-a izbit de un copac. O tânără de 21 de ani a rămas încarcerată (foto: ISU Suceava)

Un accident rutier grav s-a produs astă noapte pe raza localității Mălini. Evenimentul rutier a fost anunțat la 112 la ora 23:58. Un autoturism a ieșit în afara părții carosabile, a lovit un copac, după care s-a oprit într-un cap de pod.

În interior se aflau doi tineri, un bărbat de 26 și o femeie de 21 de ani. Tânăra a rămas încarcerată, cu picioarele prinse sub bordul mașinii.

Au intervenit pompierii militari fălticeneni, cu o autospecială pentru descarcerare, cu sprijinul a două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean. Femeia, în stare conștientă, la o primă evaluare medicală cu fracturi la nivelul picioarelor, a fost extrasă din autoturism de către militari, cu ajutorul accesoriilor specifice.

Ulterior, a fost preluată de o ambulanță SAJ și transportată la spital, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate. Bărbatul a refuzat consultul medical și transportul la o unitate spitalicească și a fost preluat de către echipajele de Poliție.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *