Accident rutier lângă Colegiul Eudoxiu Hurmuzachi din Rădăuți. Șoferul de 18 ani nu avea permis

Un accident rutier provocat de un tînăr de 18 ani din municipiul Rădăuți, petrecut ieri dimineață, pe la ora 8.00, a poziționat  încă odată în topul general în care municipiul Rădăuți este printre campionii accidentelor rutiere provocate de șoferi minori și fără permis,  La 21.11.2019, ora 08.00, Daniel T., de 18 ani, din municipiul  Rădăuți, conducea un autoturism marca Audi pe strada General Iacob Zadik din direcția Clubului Școlar Sportiv către Colegiul Național Eudoxiu Hurmuzachi.

Ajungând la intersecția cu strada General Iacob Zadik, individul nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism  marca Skoda Octavia pe care l-a acroșat, provocând un eveniment rutier în urma căruia au rezultat pagube materiale la ambele autoturisme.

Fiind verificat în bazele de date, s-a constatat faptul că Daniel T.  nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere”. 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *